Türk mobilya sektörünün dünya çapındaki büyüme hikayesine katkı sunmak ve Türk markalarının uluslararası arenadaki etkinliğini artırmak amacıyla düzenlenen IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 21-25 Ocak 2025 tarihleri arasında bir kez daha kapılarını açacak.

Fuar Hakkında

17 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, her yıl ortalama 25 bini yabancı olmak üzere 150 bin kişinin ziyaret ettiği prestijli bir etkinliktir. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar, Türk mobilya sektörünün gücünü ve kalitesini uluslararası alanda sergileme fırsatı sunmaktadır.

IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda, 12 milyar dolarlık üretim gücü ile dikkat çeken ve 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün çatı örgütü Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) imzası bulunmaktadır. IIFF ile yıllara yayılan milyar dolarlık yeni iş birliklerinin oluşmasını hedefliyoruz.

Neden Katılmalısınız?

Bu büyük etkinlik, sektördeki en yeni tasarımlar, yenilikçi mobilya çözümleri ve sektördeki son trendleri keşfetme fırsatını sunar. Ayrıca, Türk mobilya sektörünün gücünü ve kalitesini dünya sahnesine taşıyan bu büyük etkinlikte, sektörün önemli temsilcileriyle bir araya gelerek yeni iş birlikleri kurma şansını yakalayacaksınız.

Detaylı Bilgi ve Katılım

Fuarla ilgili daha fazla bilgi almak ve katılım sağlamak için aşağıdaki internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: istanbulfurniturefair.com

İMOS olarak, üyelerimizin bu önemli fuarda yer alarak hem kendi işlerini geliştirmelerini hem de Türk mobilya sektörünün uluslararası arenada daha güçlü bir konuma gelmesine katkıda bulunmalarını teşvik ediyoruz. IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.